Invigning av Science Park Skövdes hållbarhetsmånad

Invigning_hållbarhetsmånad.jpg

Äntligen har det blivit dags att starta i gång vår temamånad med fokus på hållbar innovation. För att göra det har vi med oss Gustav Stenbeck, entreprenör och investerare med extra fokus på hållbara affärer, samt CSR Västsverige som kommer att prata om hur du kan utvärdera ditt företags hållbarhetsarbete.

Program

08.30 - 08.40 Mats Jägstam, vd på Science Park Skövde, inviger temamånaden

08.40 - 09.00 CSR Västsverige tar tempen på ditt hållbarhetsarbete

Projektledaren Karin Karedal kommer att berätta om nuläget i världen, hur du kan utvärdera ditt företags hållbarhetsarbete och hur framtiden ser ut inom hållbarhetsområdet.

Karin-Karedal_300x400.jpg

Karin Karedal.

09.00 - 10.00 Gustav Stenbeck - Där affärer och hållbarhet möts

Gustav Stenbeck är miljöaktivisten som blev riskkapitalist. Med erfarenhet från Greenpeace, multinationella företag och från startup-världen talar han om hur hållbarhet håller på att förändra det ekonomiska landskapet i rasande takt och hur det påverkar sättet bolag gör affärer på. Under denna föreläsning kommer Gustav att prata om när hållbarhet är lönsamt, trender och hur man kan tänka när man kommunicerar hållbarhet.

Gustav-Stenbeck_300x400.jpg

Gustav Stenbeck.

Kartlägg ditt företags hållbarhetsarbete

Under hela november kommer CSR Västsverige att erbjuda tio organisationer i Skaraborg en kostnadsfri kartläggning av deras hållbarhetsarbete, en strålande möjlighet för alla som vill börja eller utveckla sitt hållbarhetsarbete. Är du intresserad? Du kommer att få mer information om detta under invigningen.

Delta i Skövde, Lidköping eller online

Föreläsningen är en så kallad hybrid, vilket innebär att du kan välja om du vill ta del av innehållet på plats eller digitalt. Detta anger du i anmälningsformuläret nedan. Deltar du på plats kommer du att bjudas på kaffe och smörgås.

Du kan även ta del av invigningen på Bahnhof i Lidköping via samarbetet mellan Science Park Skövde och Lidköpings kommuns näringslivsenhet. Här kan du boka din plats i Lidköping.

Om vår hållbarhetsmånad

Under hållbarhetsmånaden kommer du kunna ta del av flera inspirerande föreläsningar som på olika sätt belyser hållbar innovation. Syftet är att inspirera och öka kunskapsnivån kring vilka möjligheter som finns så att du ska kunna komma i gång med eller utveckla ditt hållbarhetsarbete. Hållbarhetsmånaden anordnas av Science Park Skövde och ASSAR Industrial Innovation Arena.

Arrangör: Science Park Skövde AB och ASSAR Industrial Innovation Arena

Plats: Digitalt eller på plats i ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2B

Datum och tid:

Lägg till i kalender