Julfrukost med extra krydda - fullbokad

Julfrukost 2019

Det är äntligen dags för årets höjdpunkt: Parkföretagens julfrukost! I år är den tillbaka med ett gott julbord där köttbullarna har fått tillbaka sin givna plats bredvid vegetariska alternativ och där anställda i Parken kan mingla, äta och komma i julstämning.

Julfrukosten i Science Park Skövde är tradition sedan många år tillbaka. Den är ett uppskattat inslag i vardagen några dagar innan jul, där parkmedarbetare kan avnjuta god mat och ta chansen att lära känna andra medarbetare i miljön. Givetvis välkomnar vi såväl etablerade bolag som inkubatorbolag till denna festlighet.

Nominera företag

Detta år har vi beslutat oss för att börja fira de mest framstående i miljön. De som gör något extra, de som anstränger sig eller de som visat på resultat utöver det vanliga. Kategorierna är:

Årets Parkföretag – Här kan du nominera det företag som du tycker har varit mest framstående under året. Det företag som lyckats med något särskilt, som har bidragit extra till miljön eller som kanske är ett riktigt bra företag att samarbeta med.

Årets Parkmedarbetare – Här kan du nominera den person som du tycker har varit extra framstående. Kanske är personen en bidragande orsak till att Parken är en lite bättre plats, eller så är personen en riktigt bra kollega med allt vad det kan innebära.

Årets Parkchef – Vem är egentligen miljöns bästa chef? Hjälp oss att hitta den person vars ledarskap är i framkant. Den som lyfter sina medarbetare och för bolaget framåt på ett särskilt bra vis.

Årets Parkarbetsplats – Vilken är den bästa arbetsplatsen i Parken? Vad är det som gör den så bra? Nominera den arbetsplats som sticker ut!

Årets Inkubatorföretag – Vilket företag i Science Park Skövde Inkubator har imponerat mest under året och varför?

Välkommen med din nominering senast den 17 december! Du behöver inte nominera i alla kategorier om du inte vill. Vinnarna i respektive kategori får motta ett pris under julfrukosten.

Glöm inte att motivera ditt svar!

Arrangör: Science Park Skövde AB

Plats: Insikten i Portalen, Science Park Skövde

Datum och tid: