Julfrukost för parkens medarbetare

Julfrukost.jpg

Nu är den tillbaka: Parkföretagens julfrukost! Välkommen att njuta av ett julbord där köttbullarna har sin givna plats bredvid vegetariska alternativ och där anställda i parken kan mingla, äta och komma i julstämning.

Julfrukosten i Science Park Skövde är tradition sedan många år tillbaka. Förra året var av kända skäl ett mellanår. Julfrukosten är ett uppskattat inslag strax innan jul, där parkmedarbetare kan avnjuta god mat och ta chansen att lära känna andra medarbetare i miljön. Givetvis välkomnar vi såväl etablerade bolag som inkubatorbolag till denna festlighet.

Förutom att njuta av god mat kommer vi också att få njuta av stämningsfull julmusik med bandet The Multiplayers där bland andra Moa Lenngren från parkföretaget Zcooly ingår. Kanske bjuds vi också på någon överraskning.

Nominera parkens stjärnor

Vi fortsätter att fira de mest framstående i miljön, de som gör något extra, de som anstränger sig eller de som visat på resultat utöver det vanliga. Kategorierna är:

Årets Parkföretag:
Här kan du nominera det företag som du tycker har varit mest framstående under året. Det företag som lyckats med något särskilt, som har bidragit extra till miljön eller som kanske är ett riktigt bra företag att samarbeta med.

Årets Parkmedarbetare
Här kan du nominera den person som du tycker har varit extra framstående. Kanske är personen en bidragande orsak till att parken är en lite bättre plats, eller så är personen en riktigt bra kollega med allt vad det kan innebära.

Årets Parkchef
Vem är egentligen miljöns bästa chef? Hjälp oss att hitta den person vars ledarskap är i framkant. Den som lyfter sina medarbetare och för bolaget framåt på ett särskilt bra vis.

Årets Parkarbetsplats
Vilken är den bästa arbetsplatsen i parken? Vad är det som gör den så bra? Nominera den arbetsplats som sticker ut!

Årets Inkubatorföretag
Vilket företag i Science Park Skövde Inkubator har imponerat mest under året och varför?

Välkommen med din nominering!
Du behöver inte nominera i alla kategorier om du inte vill. Vinnarna i respektive kategori får sitt pris under julfrukosten.

Kom ihåg att motivera din nominering i respektive kategori!

Arrangör: Science Park Skövde AB

Plats: Insikten i Portalen, Science Park Skövde

Datum och tid:

Anmälan