Lunchföreläsning: Tjäna eller känna? Om materialvalets möjligheter

Tjäna eller känna_

Mängder av nya material utvecklas varje dag. De ger oss möjligheter, men också potentiella problem. Följ med på en inspirerande resa om hur valet av material kan öka både emotionella och ekonomiska värden.

Om föreläsningen

Föreläsaren berör ingredienser som biomik, storytelling och gamification samt kreativt nyttjande av spill – alla viktiga komponenter i att forma en kreativ, hållbar och trevligare framtid.

Om föreläsaren

Christian Bergman jobbar som industriell utvecklare på IDC AB, utvecklingsbolaget för den tillverkande industrin i Skaraborg. I sin roll som rör kreativ produktutveckling jobbar han också med materialbiblioteket Material ConneXion, en databas och utställning med tusentals innovativa och hållbara material.

Läs mer om Material ConneXion
christian.bergman@idcab.se

Syftet med våra lunchföreläsningar

Verksamheten i Science Park Skövde bygger på många människors kunskap och kompetens. Våra lunchföreläsningar har som syfte att låta fler ta del av detta, men också att uppmuntra möten mellan människor. Vi vill ha nyttan för åhöraren i fokus, vilket innebär att föreläsaren utgår från nyttan för publiken snarare än försäljning av sina egna produkter och tjänster. Vår grundtanke är Pay it forward, därför ställer vi krav på föreläsarna och deras material, allt för att säkerställa att du får ut mesta möjliga nytta av din lunchtimme.

Mer information

Det är drop-in från kl. 11.45, föreläsningen startar kl. 12.00. Om du vill äta lunch under föreläsningen så finns det mat att köpa i Restaurang Orangeriet eller i Caféet i Växthuset.

Har du frågor är du välkommen att skicka ett mejl till event@scienceparkskovde.se

Arrangör: Science Park Skövde AB

Plats: Spegeln i Portalen, Science Park Skövde

Datum och tid:

Lägg till i kalender