Lunchföreläsning: Vad du säkert behöver veta

Informationssäkerhet_1200x670.jpg

Säkerhet är tyvärr ofta ansett som svårt och komplext, och det är många som tror att säkerhet inte berör dem. I denna roliga och energifyllda föreläsning går forskaren Marcus Nohlberg igenom varför säkerhet är viktigt för alla, hur vi borde se på säkerhet, både som proffs och vanliga användare.

Du kommer också få konkreta råd på mycket effektiva sätt att höja individens säkerhet, såväl som verksamhetens. En mycket entusiasmerande föreläsning som ger både ökat intresse för säkerhet och hjälper publiken att bli säkrare, på riktigt!

Om föreläsaren

Marcus Nohlberg är en ledande forskare inom informationssäkerhet på Högskolan i Skövde, med en mångårig bakgrund som konsult, egen företagare samt inom startup-världen. Marcus medverkar ofta i diverse media och talar där om säkerhet, cybersäkerhet, samhällets säkerhet, sociala medier, hur vi påverkas av teknik och generella frågeställningar om teknikens påverkan på vårt liv.

Marcus-Nohlberg_300x400.jpg

Marcus Nohlberg, Högskolan i Skövde.

Praktisk information

Föreläsningen kommer att hållas på ASSAR Industrial Innovation Arena. Den kommer också att sändas digitalt till våra noder i Lidköping (Bahnhof Lidköping) och Falköping (B6 Cowork). När du anmäler dig behöver du ange var du vill ta del av föreläsningen.

Vill du köpa mat på plats i ASSAR och äta under föreläsningen? Då finns Café Kretsloppet där du kan köpa lättare maträtter.

Arrangör: Science Park Skövde AB

Plats: ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2B i Skövde

Datum och tid:

Lägg till i kalender