Lunchseminarium: Vässa din digitala marknadsföring

Vässa-din-digitala-marknadsföring.jpg

Vad finns det för fördelar med digital marknadsföring och vilka fallgropar bör du som företag se upp med? Välkommen på ett inspirerande digitalt lunchseminarium; värm lunchlådan och slå dig ner framför skärmen!

Om föreläsaren

Med en bakgrund inom stora delar av marknadsföringsområdets olika och härliga delar så arbetar Magnus Elmshorn idag som Marknads- och kommunikationschef på IT-företaget Skola24. Företaget arbetar framförallt mot skolor och har idag över 90 procent av marknaden i Sverige men säljer också internationellt. Under lunchseminariet kommer Magnus att prata om den digitala marknadsföringens fördelar. Vad du som företagare kan göra men också vilka fallgropar du bör se upp med. Du kommer få lyssna till lyckosamma exempel som du kan ta med dig i din vardag men också tips och tricks som kan göra din marknadsföring mycket mer framgångsrik på kort tid med liten insats. Självklart har du också möjlighet att ställa frågor till Magnus och kanske bolla några funderingar som du sitter med.

Praktisk information

Du kommer att få instruktioner om hur du ansluter till seminariet strax innan mötet sätter igång. Informationen mejlas ut till den adress du anger i din bokning. Du behöver ha uppkoppling till internet, kamera och mikrofon, resten ordnar vi med.

Frågor?

Kontakta Cecilia Fransson, kommunikatör, cecilia.fransson@his.se, 0500 – 44 80 41.

Arrangör: ASSAR Industrial Innovation Arena

Plats: Online

Datum och tid: