Öppen Fredag med tema störningsfri produktion

ASSAR.jpg

Den 8 december är det återigen dags för Öppen Fredag på ASSAR i Skövde för dig som jobbar inom teknik- och industribolag i delregionen. Denna fredag kommer vi att ha tema störningsfri produktion.

  • 8.00 – 15.00 Öppen fredag i innovationsmiljön. Alla är välkomna att sitta i miljön och jobba, ha möten och nätverka. Under dagen kommer det att vara aktivitet i arenan i form av korta dragningar på scenen, guidning i miljön och du har även möjlighet att tillsammans med personal besöka Material ConneXion Skövde.
  • 8.30 – 9.30 Frukostseminarium på tema dagens utmaningar och störningsfri produktion. Det händer mycket positiva saker i Skaraborg, IDC har örat mot industrirälsen och den vittnar om att det i allt fantastiskt som händer också finns en oro. Flera företag upplever en ansträngd vardag som följd av inflation, pandemi, krig och energikris, där utmaningen i att hitta rätt kompetens kan kännas svår. Anna  Sahlström, industriutvecklare tillverkning vid IDC, kommer att föreläsa om bland annat:
    • Hur kan ditt företag fortsätta växa med företagets redan befintliga resurser?
    • Tips och trix för att bland annat öka tillgängligheten och på ett effektivt sätt plocka russin ur kunskapskakan.
    • Stegen mot att bli mer resurseffektiva behöver inte innebära en spagat. Med små steg åt rätt håll, genom att arbeta smartare och inte hårdare och en del nya infallsvinklar kommer vi att klara det.Obs! Du behöver boka plats till frukostseminariet.

Om Öppen Fredag

Konceptet Öppen Fredag på ASSAR innebär att du som jobbar i tillverkningsindustri- och teknikföretag är välkommen att sitta och arbeta i ASSAR:s öppna miljö eller förlägga ett möte med dina kollegor här. Är det något särskilt du är intresserad av så hör av dig till oss innan, så kan vi förbereda besöket. Även om du inte bokar plats innan besöket så är du varmt välkommen ändå. Kontorsytan kommer att vara öppen mellan klockan 8 och 15 både denna och flera kommande fredagar under vintern och våren 2023/2024.

ASSAR ligger precis intill Kafé Kretsloppet i Balthazar Science Center. Här finns kaffe, fika och lättare luncher. Här finns information om hur du hittar till ASSAR och var du kan parkera bilen.

Kontakta Anna Sahlström, industriutvecklare tillverkning IDC, för mer information om denna aktivitet.
Telefon: 0500-50 25 28
E-post: anna.sahlstrom@idcab.se

Aktivitet inom Innovationsboost

Aktiviteten anordnas inom ramen för projektet Innovationsboost som finansieras av Europeiska Regionala UtvecklingsfondenVästra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund.  I projektet samverkar Science Park SkövdeHögskolan i Skövde och IDC West Sweden. För innovation och hållbar omställning.

Medfinansieras_BlaGul_350x300-kopia-e1686133222924.png

Arrangör: Science Park Skövde, Högskolan i Skövde och IDC West Sweden

Plats: ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2B i Skövde

Datum och tid:

Lägg till i kalender