För parkföretag: Introduktion till ledningsverktyget OKR

OKR_hemsidan.png

Vill du lära dig ett nytt sätt att prioritera och fokusera? Eller funderar du på hur du och dina medarbetare ska nå era satta verksamhetsmål? Har du känslan av att ju fler ni blir desto svårare blir det att möta era egna förväntningar?

Lösningen på problemet handlar inte om att arbeta mer, utan att arbeta med rätt saker. Det vill säga, att få sig själv och medarbetarna att arbeta med ett ”radikalt fokus”. Detta kan göras med hjälp av ledningsverktyget Objectives & Key Results - OKR. OKR hjälper dig och dina medarbetare att arbeta i en gemensam riktning, samstämt och målinriktat, där alla engageras för att sätta målen för det egna arbetet. Metoden är ett beprövat verktyg som har funnits sedan 70-talet och som idag används av bland annat Google, Spotify och Amazon, men också av startups och bolag på olika nivåer.

Under detta event kommer vi gå igenom grunderna för OKR. Det är ett tillfälle för dig som inte känner till verktyget sedan innan eller som vill få en uppfräschning av minnet. Efter presentationen kommer du att få utrymme att ta upp alla dina frågor och diskutera med de andra deltagarna.

Program

08.30 - 09.30 - Presentation av OKR
09.30 - 10.00 - Diskussion och frågor

Eventet är digitalt.
Du kommer i god tid före eventet att få en länk skickad till den e-postadress som du anger i anmälan.

Anmälan

Denna aktivitet är endast för företagen i Science Park Skövde. Du anmäler dig via formuläret nedan.
Max antal deltagare är 10 st, först till kvarn gäller. Vid större efterfrågan bokar vi in ytterligare ett tillfälle.

Frågor?

Då är du välkommen att höra av dig till event@scienceparkskovde.se.

Arrangör: Science Park Skövde

Plats: Online

Datum och tid: