Parksafari - Lär känna andra företag i miljön

Parksafari (3).jpg

För parkföretag

Vårens succé är tillbaka! Är du nyfiken på andra företag som sitter i Science Park Skövde? Då har vi konceptet för dig - Parksafari!

Ett antal företag öppnar sina dörrar och utmanar sina besökare på olika sätt. Varje företag som tar emot besök har minst ett tävlingsmoment som ska genomföras på plats inne hos sig. Tävlingsmomentet kan vara en fråga om företaget självt eller något annat som de själva kommit på.

Denna gång har vi minskat antalet företag att besöka, så det finns ännu mer tid till att nätverka.

Lagindelning
De som vill besöka företagen bildar olika lag. Lagen får 15 minuter på sig att besöka varje ställe innan de behöver gå vidare. Alla får med sig instruktioner om vilka företag de ska besöka och hur de samlar poäng. Ett lag ska bestå av max fem personer. Antingen samlar du ihop ett lag själv eller så kommer du till Växthuset och låter oss placera dig i ett lag.

Känns det för kort för att hinna nätverka? Lugn!
Ett av tävlingsmomenten är att du ska samla på dig mötesbokningar med de som du träffar under eventet. Och inte nog med det, vi avslutar också eftermiddagen med After Park i Växthusets Café där det kommer finnas käk och dricka att köpa. Där finns också möjlighet att slå sig ner och prata med någon av alla nya bekanta du fått under eftermiddagen. Givetvis vankas också prisutdelning.

Khakiskjorta eller ej, du bestämmer. Huvudsaken är att du får lära känna några av de andra företagen i miljön!

Anmälan

Du anmäler dig via formuläret nedan. I det anger du också om du har ett lag eller om du kommer själv och vill bli placerad i ett lag. Vill du vara spontan och bestämma dig samma dag går det fint att bara dyka upp.

Vi samlas i entrén till Växthuset kl. 14.45 för information och indelning av lag.

Detta event anordnas enbart för företagen i Science Park Skövde.

Arrangör: Science Park Skövde AB

Plats: Växthuset

Datum och tid:

Lägg till i kalender