PT Nätverk besöker Volvo GTO

IDC-Cejn-2-950x480.jpg

Tisdagen den 5 december besöker produktionstekniska nätverket Volvo GTO i Skövde. Under besöket kommer vi titta på det nya gjuteriet och få en rundvandring och presentation av verksamheten.

Besöket startar i Pentahuset med en presentation av Volvo följt av ett besök på det helt nya gjuteriet. Det kommer även att ges utrymme för frågor, diskussioner och nätverkande under förmiddagen.

OBS! Antalet platser för besöket är begränsat till 30 personer.

Bli medlem i produktionstekniska nätverket
Besöket på Volvo GTO  arrangeras av Produktionstekniska nätverket och vänder sig i första hand till dig som är medlem. Nätverket välkomnar gärna nya medlemmar att få möjlighet att besöka Volvo och andra industriföretag i regionen samt att nätverka och utbyta erfarenheter. Kontakta Josef Adolfsson för mer information; josef.adolfsson@idcab.se

Om Produktionstekniska nätverket
Nätverket träffas ungefär fyra gånger per år. Ofta ute hos deltagande företag där också tid läggs på något gott exempel att visa. I detta nätverk är man med och bidrar aktivt med både kunskap och möjlighet att påverka beslut inom produktionstekniska ämnen i Skaraborg.

Aktivitet inom Innovationsboost

Aktiviteten anordnas inom ramen för projektet Innovationsboost som finansieras av Europeiska Regionala UtvecklingsfondenVästra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund.  I projektet samverkar Science Park SkövdeHögskolan i Skövde och IDC West Sweden. För innovation och hållbar omställning.

Medfinansieras_BlaGul_350x300-kopia-e1686133222924.png

Arrangör: IDC West Sweden

Datum och tid:

Lägg till i kalender