Så blir du en attraktivare arbetsgivare

SvanteRandlert_start_1200px.jpg

Vad behöver du göra idag, för att bli en attraktivare arbetsgivare imorgon? Det här är ett föredrag för arbetsgivare som vill bli förstahandsvalet hos dagens och morgondagens medarbetare.

Det som tagit oss hit, kommer inte ta oss dit. Vad behöver du då göra annorlunda för att få andra resultat? Vad är framgångsfaktorerna hos de mest attraktiva arbetsgivarna? Vad gör de som är bäst på Employer Branding? Det här kommer Svante Randlert att vägleda oss genom när han håller sitt föredrag online från scenen på ASSAR.

I dag är det fullt möjligt och ganska enkelt att kopiera en mängd modeller för hur team eller organisationer kan bli mer framgångsrika. Allt går att kopiera, utom en enda sak – de som driver din organisation och som är din allra viktigaste tillgång: Medarbetarna. De är faktorn med störst potential att bli organisationens unika konkurrensfördel. Förmågan att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare på rätt plats är helt avgörande för att nå goda resultat. De kommande årens stora pensionsavgångar och bristen på rätt kompetens i många sammanhang gör inte saken lättare.

Om föreläsaren

Svante Randlert är en av Nordens mest anlitade rådgivare med över 150 föredrag per år. Han har genom åren hjälpt hundratals organisationer och tiotusentals chefer att bli både en drömarbetsgivare och drömledare. Han är författare till böckerna “Drömarbetsgivaren” (2017) och ”Drömledarskapet” (2020). Han driver bland annat "Chefssnack", en av landets mest lyssnade ledarskapspoddar och är grundare av den digitala rådgivningstjänsten Wisory.

2018 var han nominerad till Årets Talare i kategorin Genombrott. Han är även den enda i landet bland över tusen föreläsare som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 av en hel publik hos Sveriges största chefsnätverk Close vid fler än ett tillfälle. Svante har lyckats med bedriften hela fem gånger.

SvanteRandlert_liten_375x450.jpg

Arrangör: Science Park Skövde AB och Almi Företagspartner Väst

Plats: ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2B i Skövde

Datum och tid:

Lägg till i kalender