Föreläsning: Så kan AI förbättra processerna för ditt HR-arbete

mAI-Hr.jpg

Temamånad: mAI

I en värld där teknik snabbt förändrar hur vi arbetar är det viktigt för HR-professionella att hålla sig uppdaterade med de senaste verktygen. Generativ AI, såsom ChatGPT, förändrar landskapet inom många områden, inklusive human resources. Under denna föreläsning kommer vi att utforska hur dessa teknologier kan transformera HR-arbetet.

Under denna föreläsning kommer du få lära dig mer om:

  • Grundläggande om generativ AI: Vad det är och hur det fungerar.
  • Användningsområden inom HR: Från rekrytering och onboarding till medarbetarutveckling och stöd.
  • Praktiska exempel: Hur AI redan används framgångsrikt inom HR.
  • Framtidsperspektiv: Möjligheter och utmaningar med AI inom HR-sektorn.

Denna föreläsning är för HR-professionella på alla nivåer som vill förstå hur generativ AI kan implementeras i deras dagliga arbete för att förbättra processer och öka medarbetarnas engagemang. Den är också relevant för chefer och beslutsfattare som överväger att integrera nya teknologier i sina organisationer.

Om föreläsaren

Johannes Sundlo är HR-direktör med ett brett perspektiv på människor och teknologi. Med en djupgående förståelse för både HR och AI strävar Johannes efter att föra samman dessa världar för att skapa mer effektiva och anpassningsbara arbetsmiljöer. Hans passion för AI och dess potential inom HR gör honom till en eftertraktad talare och innovatör inom området.

Praktisk information

Föreläsningen hålls på plats i Business Lounge i Växthuset, men kommer också att sändas digitalt till våra noder i Lidköping (Bahnhof Lidköping) och Falköping (B6 Cowork). När du anmäler dig behöver du ange var du vill ta del av föreläsningen.

Fotografering

Vi kommer att fota under detta event. Materialet kan komma att användas av Science Park Skövde AB på webben, i sociala medier och/eller i annonsering i syfte att marknadsföra verksamheten. Genom att anmäla dig till eventet godkänner du att du kan komma att fotas. Har du några frågor kring detta är du välkommen att höra av dig till kommunikation@scienceparkskovde.se.

Frågor eller avanmälan?

Välkommen att höra av dig till event@scienceparkskovde.se.

Om temamånaden mAI

Under mAI kommer du kunna ta del av flera spännande föreläsningar och aktiviteter. Syftet är att inspirera och öka kunskapsnivån kring vilka möjligheter som finns med AI, så att företag kan omvandla dessa möjligheter till ökad affärsnytta. mAI anordnas av Science Park Skövde AB.

Arrangör: Science Park Skövde AB

Plats: Business Lounge i Växthuset, Science Park Skövde, Kaplansgatan 16b

Datum och tid:

Lägg till i kalender

Anmälan

Du kommer att få en bekräftelse via e-post när anmälan skickas in.

Deltagare