Så ska företag och specialister hitta varandra

Anna Petersson

De traditionella rekryteringsmetoderna visar sig inte fungera särskilt väl när det gäller att hitta personal med teknisk spetskompetens. Varför är det så och hur ska företagen identifiera var kompetensen finns och attrahera rätt personer? Hur ska specialisterna hitta företag som ger rätt utmaning och rätt utveckling?

Om föreläsningen

Vid lunchföreläsningen berättar Anna Petersson om hur företag och specialister kan hitta varandra. Vi får ta del av hennes tankar runt detta samt vad företag och specialister bör tänka på när det gäller kompetensförsörjning och personlig utveckling.

Om föreläsaren

Föreläsaren Anna Petersson är en driven entreprenör som har många års erfarenhet av såväl bolagsbyggande som specialistrekrytering. Hennes företag, PS Partner, är ett rekryteringsbolag med ett helhetstänk där långsiktighet och förmågan att se människan bakom kandidaten är det som leder till positiva resultat.

Syftet med våra lunchföreläsningar

Verksamheten i Science Park Skövde bygger på många människors kunskap och kompetens. Våra lunchföreläsningar har som syfte att låta fler ta del av detta, men också att uppmuntra möten mellan människor. Vi vill ha nyttan för åhöraren i fokus, vilket innebär att föreläsaren utgår från nyttan för publiken snarare än försäljning av sina egna produkter och tjänster.

Vår grundtanke är Pay it forward, därför ställer vi krav på föreläsarna och deras material, allt för att säkerställa att du får ut mesta möjliga nytta av din lunchtimme.

Mer information

Det är drop-in från kl. 11.45 och föreläsningen startar kl. 12.00. Om du vill äta lunch under föreläsningen så finns det mat att köpa i Restaurang Orangeriet eller i Caféet i Växthuset.

Har du frågor är du välkommen att skicka ett mejl till event@scienceparkskovde.se.

Arrangör: Science Park Skövde AB

Plats: Spegeln i Portalen, Science Park Skövde

Datum och tid: