Tillväxtresan: Kapital för tillväxt

SPS_Tillvaxtresan_1200x670.2e16d0ba.fill-1200x670.jpg

Temamånad: Tillväxtresan

Detta är den sjätte av sju föreläsningar i Tillväxtresan, den sätter fokus på Kapital för tillväxt.

Denna del behandlar och belyser vilka olika former av kapital som finns och hur riskkapital fungerar. Värdering av bolag och företagsanalys berörs och vad du ska tänka på i själva investeringsprocessen. Föreläsare är Anna Emanuelsson, affärscoach med fokus på investering och finansiering vid Science Park Skövde AB och Håkan Johansson, Ekonomivis AB.

Praktisk information

Föreläsningen hålls på plats i Business Lounge i Växthuset, men kommer också att sändas digitalt till våra noder i Lidköping (Bahnhof Lidköping) och Falköping (B6 Cowork). När du anmäler dig behöver du ange var du vill ta del av föreläsningen.

Fotografering

Vi kommer att fota under detta event. Genom att anmäla dig till eventet godkänner du att du kan komma att fotas.

Materialet kan komma att användas av Science Park Skövde AB i sociala medier, annonsering och/eller andra kommunikationskanaler, i syfte att marknadsföra verksamheten. Har du några frågor kring detta är du välkommen att höra av dig till kommunikation@scienceparkskovde.se.

Om Tillväxtresan

Tillväxtresan är en av årets temamånader som löper från 5 september till 28 november. Det rymmer sju kostnadsfria föreläsningar som passar företag som exempelvis vill öka sin omsättning, förstärka sin organisation eller företag som gjort en tillväxtresa och behöver stöd för att organisera sig. Temamånaden arrangeras av Science Park Skövde AB.

Arrangör: Science Park Skövde AB

Plats: Business Lounge i Växthuset, Science Park Skövde, Kaplansgatan 16b

Datum och tid:

Lägg till i kalender

Anmälan

Du kommer att få en bekräftelse via e-post när anmälan skickas in.

Deltagare