Tillväxtresan: Nyckelpersoner och nyckelfunktioner

SPS_Tillvaxtresan_1200x670.2e16d0ba.fill-1200x670.jpg

Temamånad: Tillväxtresan

Detta är den fjärde av sju föreläsningar i Tillväxtresan, den sätter fokus på Nyckelpersoner och nyckelfunktioner.

I en växande organisation behöver det vara tydligt vem som ansvarar för olika funktioner och hur roller eventuellt förändras, framför allt inom ledningsgruppen.

Att ha rätt personer på rätt plats i ditt företags ledning, med rätt förväntningar på var och en, är en förutsättning för att din verksamhet ska utvecklas. Under detta tillfälle av Tillväxtresan får du bland annat ta del av en funktionskarta, som hjälper dig att fastställa nyckelpersonerna i ditt företag. Du kommer även få ta del av olika verktyg, tips och trix så att du kan skapa en stabil organisation med rätt personer.

Om föreläsaren

Åsa Carlberg är interimchef och förändringsledare som utvecklar organisationer, team och individer. Hon har en lång erfarenhet från många olika branscher samt styrelsearbete och advisory boards.

ÅsaCarlberg.jpg

Praktisk information

Föreläsningen hålls på plats i Business Lounge i Växthuset, men kommer också att sändas digitalt till våra noder i Lidköping (Bahnhof Lidköping) och Falköping (B6 Cowork). När du anmäler dig behöver du ange var du vill ta del av föreläsningen.

Fotografering

Vi kommer att fota under detta event. Genom att anmäla dig till eventet godkänner du att du kan komma att fotas.

Materialet kan komma att användas av Science Park Skövde AB i sociala medier, annonsering och/eller andra kommunikationskanaler, i syfte att marknadsföra verksamheten. Har du några frågor kring detta är du välkommen att höra av dig till kommunikation@scienceparkskovde.se.

Om Tillväxtresan

Tillväxtresan är en av årets temamånader som löper från 5 september till 28 november. Det rymmer sju kostnadsfria föreläsningar som passar företag som exempelvis vill öka sin omsättning, förstärka sin organisation eller företag som gjort en tillväxtresa och behöver stöd för att organisera sig. Temamånaden arrangeras av Science Park Skövde AB.

Arrangör: Science Park Skövde AB

Plats: Business Lounge i Växthuset, Science Park Skövde, Kaplansgatan 16b

Datum och tid:

Lägg till i kalender

Anmälan

Du kommer att få en bekräftelse via e-post när anmälan skickas in.

Deltagare