Traditionsenlig julfrukost för alla parkföretag

Julfrukost-2022_1200x670.2e16d0ba.fill-1200x670.jpg

För parkföretag

Välkommen att njuta av en jultallrik där köttbullarna har sin givna plats bredvid vegetariska alternativ och där anställda i parken kan äta gott, njuta av musik och komma i julstämning.

Parkens julfrukost är tradition sedan många år tillbaka och syftet är att bjuda in parkmedarbetarna till en god frukost där de kan lära känna andra i Science Park Skövde. Givetvis välkomnar vi såväl etablerade bolag som startups till denna festlighet.

Prisutdelning till årets ...

Vi fortsätter att fira de mest framstående i miljön, de som gör något extra, de som visat på resultat utöver det vanliga. Priser för följande kategorier kommer att delas ut:

  • Årets parkföretag
  • Årets parkmedarbetare
  • Årets parkchef
  • Årets parkarbetsplats
  • Årets startup

Prisutdelning quiztävling

Under hösten har vi anordnat en quizturnering med tre deltävlingar. Det lag som har samlat ihop flest poäng efter dessa tre tävlingar tar hem priset. Vinnarna avslöjas under julfrukosten!

Fotografering under eventet

Vi kommer att fota under Julfrukosten. Genom att anmäla dig till eventet godkänner du att du kan komma att fotas. Science Park Skövde kan komma att använda bilderna i sina kommunikationskanaler, annonser och i sociala medier i syfte att marknadsföra verksamheten. Har du några frågor kring detta är du välkommen att höra av dig till kommunikation@scienceparkskovde.se.

Avbokning och reservlista

Platserna är fullbokade, men du kan skriva upp dig på vår reservlista. Det gör du genom att skicka ett mejl till event@scienceparkskovde.se.

Det är viktigt att du som får förhinder avbokar din plats. Det gör du också via event-mejlen.

Arrangör: Science Park Skövde AB

Plats: Insikten i Portalen, Science Park Skövde (Kanikegränd 3)

Datum och tid:

Lägg till i kalender