Traditionsenlig Sillafrukost för alla parkföretag

Portalen_1200x670.jpg

För parkföretag

Nu är det äntligen dags för vår årliga Sillafrukost, som anordnas för alla som arbetar på ett företag i Science Park Skövde. Ta med dig dina kollegor, käka gott och mingla med andra som arbetar i parken.

Sillafrukosten är ett uppskattat inslag där du som parkmedarbetare har möjlighet att lära känna andra i parken. Det är också då vi delar ut pris till vinnarna av vårens quizturnering.

Givetvis välkomnar vi såväl etablerade företag som startups till denna festlighet! Vi hoppas kunna genomföra eventet utomhus, vid entrén till Portalen, så fint väder är beställt.

Olika matalternativ

Vi kommer att bjuda på en matigare Sillafrukost där du får välja mellan tre olika alternativ: kött, fisk eller veganskt.

Fotografering och filmning

Vi kan komma att fotografera och/eller filma under detta event. Materialet kan komma att användas av Science Park Skövde AB på webben, i sociala medier och/eller i annonsering i syfte att marknadsföra verksamheten. Genom att anmäla dig till eventet godkänner du att du kan komma att fotas. Har du några frågor kring detta är du välkommen att höra av dig till kommunikation@scienceparkskovde.se.

Frågor eller avanmälningar?

Välkommen att höra av dig till event@scienceparkskovde.se.

Anmälan är stängd.

Arrangör: Science Park Skövde AB

Plats: Portalen, Science Park Skövde, Kanikegränd 3

Datum och tid:

Lägg till i kalender