Trendspaningsfrukost hos Asitis

Trendspaningsfrukost hos Asitis

Under denna timma bjuds du in att hälsa på hos Asitis i deras nya kontor i Pergolan, Science Park Skövde. Du bjuds på en enklare frukost och får samtidigt ta del av trendspaning i finansbranschen och dess digitalisering. Genom att hälsa på ”hemma hos” parkbolagen vill vi stärka gemenskapen i Parken och samtidigt passa på att lära oss mer om varandra.

Trendspaning: Fintech 2.0

Ingi Jonasson, VD vid Asitis, kommer att ge en inblick i digitaliseringen av finanssektorn. Syftet är att förklara hur sektorn förändras, berätta om trender, drivkrafter, möjligheter och hinder. Du som lyssnar ska få en större förståelse för pågående förändringar inom finanssektorn, med dess risker och möjligheter.

Ämnet berör oss alla eftersom vi påverkas av förändrade handelsmönster, nya betallösningar och nya affärsmodeller. Utvecklingen inom FinTech-branschen går i rasande fart och innebär nya affärsmöjligheter, men även en del utmaningar och risker.
Hur står ditt företag rustat inför FinTech 2.0?

Om föreläsaren

Dagens föreläsare, Ingi Jonasson, har arbetat på Asitis sedan 2005 och tillträdde som VD för bolaget 2008. Tidigare har Ingi varit verksam vid Högskolan i Skövde inom det datavetenskapliga området. Förutom sin passion för datavetenskap och FinTech så ligger Skövdes handbollslag, IFK Skövde, honom mycket varmt om hjärtat.

Asitis har i snart två decennier tagit fram smarta, innovativa lösningar för factoring- och finansbranschen och har i dag kunder i hela Norden och delar av Europa. I skrivande stund sysselsätter Asitis ett 50-tal kreativa individer och företaget har nyligen flyttat in på våning 6 och 7 i den nybyggda Pergolan.

Arrangör: Science Park Skövde

Plats: Pergolan

Datum och tid: