Utbildning: HLR med hjärtstartare

HLR-mars23.jpg

Vet du hur ett hjärtstopp beter sig? Vet du hur en hjärtstartare fungerar? Gå denna utbildning och lär dig rädda liv.

Drygt 6000 människor drabbas årligen av plötsligt hjärtstopp, som inte sker på sjukhus. 50% av dessa är i arbetsför ålder och endast ca 600 personer överlever.

Den som är drabbad av hjärtstopp är i direkt behov av hjälp. Under denna HLR-utbildning får du lära dig hur du ska agera i händelse av plötsligt hjärtstopp. Du kommer också att få lära dig hur en hjärtstartare fungerar samt hur du utför hjärt-lungräddning. Utbildningen är lättsam, kravlös och kräver ingen förkunskap.

Utbildning tar ca 2 timmar.
Max 15 personer kan delta. Först till kvarn!

Om utbildarna

Peter Tenning äger och driver, tillsammans med sin kollega Tomas Gustavsson, Ett Hjärtsäkert Skaraborg AB sedan 2010. De utför ca 350 utbildningar per år med inriktning mot första hjälpen, hjärt-lungräddning på barn och vuxna samt installationer av hjärtstartare, parallellt med deras jobb på ambulansen i Skövde som specialistutbildade sjuksköterskor sedan 25 år. Deras största ambition är att ge fler människor chans att överleva ett hjärtstopp och åtgärda skador genom olycksfall eller akut sjukdom, genom att utbilda människor i att våga starta HLR och utöva första hjälpen i händelse av skada/sjukdom.

Peter-Thomas_300x400.jpg

Pris

Utbildningen kostar 390 kr + moms/person. Fakturan kommer att skickas till företaget du jobbar på.

Denna aktivitet anordnas endast för företag i Science Park Skövde.

Arrangör: Science Park Skövde AB

Plats: Magnolian, Pergolan, Science Park Skövde (Kaplansgatan 18)

Datum och tid:

Anmälan

Du kommer att få en bekräftelse via e-post när anmälan skickas in.

Deltagare