Vem är du nyfiken på?

Nyfiken-på_1200.jpg

Under försommaren och hösten kommer vi varje vecka att publicera artiklar ur vår nya intervjuserie ”Nyfiken på...”. Syftet är att du ska få lära känna medarbetare i företagen i Science Park Skövde bortom de traditionella frågorna. Och att skapa kul läsning!

Varför ville ni starta det här företaget? Vad blev årets resultat? Vad är nästa steg? Är alla traditionella intervjufrågor som vanligtvis ställs till nyckelpersoner i företag. Vi skippar allt sådant och ställer i stället frågor till och om just personen.

Vi har samlat ett gäng medarbetare som alla finns på olika företag i parken, med ett brett åldersspann, med olika bakgrund och ställt frågor som vi helt enkelt är nyfikna på att få svar på.

Vad fikar du helst på, vem vill du ska spela huvudrollen i filmen om ditt liv och vilken är den värsta present du någonsin fått? Vi hoppas att det här ska skapa intresse, god läsning och inspiration till att nätverka i parken, likväl som att highlighta vilka briljanta personer som har sin arbetsplats i Science Park Skövde.

Nu sätter vi i gång!

Här är redan publicerade intervjuer i denna serie:

Vem är du nyfiken på?

Kontakta oss gärna med förslag på personer som skulle passa bra för vår intervjuserie! Du lämnar ditt förslag genom att skicka ett mejl till kommunikation@scienceparkskovde.se. I ämnesraden skriver du "Nyfiken på".