5 mars: Mindfulness för dig som jobbar i Science Park Skövde

Mindfulness

Nu har du möjlighet att boka in varje torsdag under våren för en avkopplande stund. (Ej skärtorsdag 16 april)

Detta event riktar sig endast till bolagen i parken, vilket som vanligt inkluderar såväl associerade medlemmar som inkubatorbolag.

Om mindfulness

Mindfulness innebär att vi övar på att rikta fokus mot nuet med hjälp av våra sinnen och lär oss att inte värdera upplevelsen. Denna träning påverkar vår vardag genom att det blir lättare för oss att rikta vårt fokus på det vi önskar. Forskning har även visat att mindfulness minskar stress, ökar närvaro, koncentration, livskvalitén och vår förmåga att hantera svårigheter.

För att verkligen förstå vad mindfulness innebär behöver man uppleva det. Därför kommer vi fokusera på att praktisera mindfulness. Avsikten med mindfulnessträningen är att bli mer närvarande, ett sätt att lära sig leva mer här och nu. Det är inte lätt att vara närvarande, men ju mer du övar desto lättare blir det.

Det spelar ingen roll om du aldrig har testat mindfulness eller gör det varje dag. Vi kommer under sessionerna att sitta på varsin stol, så du kan använda dina vanliga kläder. Ett tips är att använda kläder som inte sitter åt runt midjan.

Om instruktören

Pauline Bernhard har en filosofie kandidatexamen inom kognitiv neurovetenskap och tillämpad positiv psykologi. Hon är också diplomerad mindfulnesslärare vid Mindfulnesscenter AB.

Kontakt
pauline.bernhard@outlook.com
0707-90 50 54

Kostnad

Till detta event finns det tio platser. Anmäl dig nu, först till kvarn gäller!
Kostnad: 50 kr per person och tillfälle betalas på plats via Swish.

Om du får förhinder måste du avanmäla dig. Det görs till event@scienceparkskovde.se

Arrangör: Science Park Skövde AB

Plats: Spegeln i Portalen, Science Park Skövde

Datum och tid: