Föreläsning: Ha kul på jobbet!

Jan-Bylund_ver2.jpg

Du har hört det förut, men det tål att upprepas: Det är viktigt att ha kul på jobbet! Arbetsplatser där personalen trivs och har roligt fungerar bättre och är mer lönsamma. Men hur når man dit? Komikern Jan Bylund – någon som vet det mesta om sådant som är kul, har svaret på det!

Detta är föreläsningen där Jan Bylund pratar om nycklarna till ökad arbetsglädje. Han kommer att lyfta konsten att finna tryggheten i sig själv, att våga visa och bjuda på sig själv, att ge beröm och feedback och att våga visa sig korkad, våga fråga när du inte förstår.

Om föreläsaren

Jan Bylund är en efterfrågad ståuppkomiker och föreläsare. Han har blivit framröstad till ”Sveriges bästa ståuppkomiker” av Expressens läsare och han började med standup så tidigt som på slutet av 1980-talet. Detta har gjort honom till en rutinerad scenperson. För svenska folket är han kanske mest känd från TV-program som Släng dig i brunnen, Söndagsöppet och Bingolotto.

Jans styrka är att kunna leverera längs hela skalan, från hysteriskt roliga shower till genomtänkta föreläsningar och personliga samtal om ledarskap, relationer och kommunikation. Alla hans framträdanden är roliga, men har också en seriös botten, ofta hämtar han stoff till dem från det verkliga livet och de insikter från sina fältstudier ute hos mer än 100 företag han arbetat för.

Program

16.00 Afternoon tea
17.00 Jan Bylund på scen

Praktisk information

Eventet är kostnadsfritt och du kommer att bjudas på Afternoon tea. Har du kostpreferenser/allergier anger du detta i anmälan nedan. Denna föreläsning kommer inte att sändas digitalt.

ANMÄLAN ÄR STÄNGD DÅ EVENTET ÄR FULLBOKAT.

Arrangör: Science Park Skövde AB

Plats: Insikten i Portalen, Science Park Skövde (Kanikegränd 3)

Datum och tid:

Lägg till i kalender