Föreläsning: "Hur kan vi tänka nu då?"

Hur-kan-vi-tänka_1200x670.jpg

Förändringstakten är snabbare än någonsin och vi vet att det väntar nya förutsättningar runt hörnet. Aldrig tidigare har det varit viktigare att fundera på om din verksamhets tjänster och lösningar är lika ”rätt” imorgon som de är idag. Frågorna är många och för flera av dem fungerar inte de gamla svaren.

Hur kan man då tänka? Vilka nya verktyg och tankesätt behövs i verktygslådan? Och vilka ska vi ta bort? Att veta vad som ska prioriteras är en ”varje dag-utmaning”, därför bjuder vi in dig till en föreläsning där du får inspel kring hur du kan tänka. Du kommer även att få lära dig ett antal verktyg och aktiviteter som kan användas när du och ditt team behöver bli bättre på kreativ problemlösning i grupp, det vill säga att vara innovativa.

Föreläsningen riktar sig till dig som har några års arbetserfarenhet och är nyfiken och intresserad av att fortsätta utveckla och förbereda ditt företag eller din arbetsplats inför de nya förutsättningarna.

Om föreläsaren

Föreläser gör Benny Johansson, affärscoach vid Science Park Skövde. Benny har många års erfarenhet av facilitering och utvecklingsarbete i både med- och motgång och han har startat och drivit flertalet olika verksamheter.

Benny_J_600x400.jpg

Benny Johansson.

Lär dig mer i vår

I samband med föreläsningen kommer du att bli inbjuden till en introduktion av Faciliterande Coaching, eller ”hur kan jag tänka när jag leder problemlösningsmöten i min vardag?”. Introduktionen, som är kostnadsfri, sträcker sig över tre halvdagar och har max åtta platser. Du kommer att få möjlighet att lära dig fler metoder och verktyg som är anpassade för just din verksamhets utmaningar, problem och önskemål.

Praktisk information

Vi startar förmiddagen med mingel och fika kl. 09.30.
Föreläsningen börjar kl. 10.00 och håller på till 12.00.

Efter föreläsningen kommer vi att avsluta med gemensam lunch, som vi bjuder på, för de som vill.
Glöm inte att ange i anmälan om du vill delta på lunchen samt om du har några eventuella kostpreferenser/allergier.

Föreläsningen kommer att hållas i B6 Cowork, Falköping.

ANMÄLAN ÄR STÄNGD.

Arrangör: Science Park Skövde AB

Plats: Noden i Falköping, B6 Cowork (Bangatan 6)

Datum och tid:

Lägg till i kalender