Lunchföreläsning: Generation XYZ - omöjliga eller underbara?

mobile-phones-1490691_1280.jpg

Dagens arbetsplatser består av fler olika generationer än någonsin tidigare. Boomers, generation X, Y och Z ska alla samsas, trots att de har ganska skilda utgångspunkter i vad som format just deras generation. Så hur skapar vi en kultur som får alla att samarbeta?

Generation Z som nu äntrar arbetsmarknaden kallas inte sällan för lat, naiv och bortskämd. De skall samsas med alla de andra generationerna. Hur löser vi det? Generation Z är viktiga av flera skäl. Det främsta är att de per definition är framtiden. Vi behöver dessutom förstå hur de tänker och hur vi skall kunna attrahera, leda och utveckla dem. Hur vi hanterar de olika generationerna kommer påverka hur bra vi kommer kunna få vår verksamhet att växa och utvecklas. Generationerna kan antingen ge oss huvudvärk, eller framgång, det är upp till oss att se till att vi får det vi vill!

Under denna föreläsning kommer du få svar på följande frågor:

  • Vad har skapat och påverkat de generationer vi har idag?
  • Hur attraherar vi de olika generationerna?
  • Vad är viktigt för de olika generationerna?
  • Hur skapar man en miljö och en kultur som gör att olika generationer kan arbeta bra tillsammans?

Om föreläsaren

Andreas Lindström har lång erfarenhet inom flera branscher, bland annat oljeindustrin, komponenttillverkning till bilindustrin samt IT Service Management, både nationellt och internationellt. Numera jobbar Andreas som konsult inom mentor- och ledarskap och föreläser om hur olika generationer kan fungera tillsammans.

Skärmbild 2024-02-27 080107.png

Andreas Lindström

Praktisk information

Då detta är en lunchföreläsning kan du köpa lättare lunch i Café Kretsloppet som ligger i ASSAR Industrial Innovation Arena. Vill du hellre ta med dig egen matlåda går det också bra.

Observera att lunchföreläsningen börjar kl. 11.30.

Våra lunchföreläsningar

Verksamheten i Science Park Skövde bygger på många människors kunskap och kompetens. Våra lunchföreläsningar har alltid nyttan för dig som deltagare i fokus, vilket innebär att föreläsaren ska utgå från nyttan för publiken snarare än försäljning av sina egna produkter och tjänster. Vår grundtanke är Pay it forward, därför ställer vi krav på föreläsarna och deras material, allt för att säkerställa att du får ut mesta möjliga nytta av din lunchtimme.

Arrangör: Science Park Skövde AB

Plats: ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2B i Skövde

Datum och tid:

Lägg till i kalender

Anmälan

Du kommer att få en bekräftelse via e-post när anmälan skickas in.

Deltagare