Nätverksträff: en jämställd teknik- och industribransch

ASSAR-nätverk för kvinnor.jpg

Snart dags för träff med nätverket för en jämställd teknik- och industribransch. Denna gång kommer vi att sätta ett särskilt fokus på härskartekniker och hur de kan hanteras.

Katarina Matson på Lets Tango har stor erfarenhet av att utveckla ledare och organisationer i inkludering, jämställdhet och mångfald för ökad innovation och affärsnytta. Vid denna nätverksträff kommer hon bland annat att prata om härskartekniker och andra ovälkomna maktutövanden på arbetsplatser och hur de kan hanteras.

Vi kommer även hålla en workshop under ledning av Caroline Lennemar på EDCS – Equality Development Center. 

Om du vill veta mer, kontakta:

Malin Lundberg, affärsutvecklare, Science Park Skövde AB
Telefon: 0702-42 87 39
E-post: malin.lundberg@scienceparkskovde.se

Susanne Yngve, industriutvecklare kompetens, IDC West Sweden AB
Telefon: 0500-50 25 17
E-post: susanne.yngve@idcab.se

Om nätverket för en jämställd teknik- och industribransch

Syftet med nätverket är att skapa en industri- och teknikbransch som bidrar till social hållbarhet och attraherar alla oavsett kön. Nätverket arrangerar träffar, seminarium och workshops ett par gånger per år. Bakom nätverket står IDC West Sweden och Science Park Skövde i samverkan med EDCS, Eklunds bildelslager, Teknikcollege, Volvo GTO samt studenter från Högskolan i Skövde.

Aktiviteten anordnas inom ramen för projektet Innovationsboost som finansieras av Europeiska Regionala UtvecklingsfondenVästra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund.  I projektet samverkar Science Park Skövde, Högskolan i Skövde och IDC West Sweden. För innovation och hållbar omställning.

Logolimpa_IB-webb-e1690957364607-1024x160.png

Arrangör: IDC West Sweden AB och Science Park Skövde AB

Plats: ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2B i Skövde

Datum och tid:

Lägg till i kalender