Uppdrag: Att vända minus till plus på 100 dagar

Breakit

Hur arbetar man som vd när grundarna fortfarande jobbar kvar i företaget? Vilka utmaningar innebär det? Camilla Bergman, vd på nyhetssajten Breakit, har gjort den resan, så hon vet. Hon har också erfarenhet av misstag hon gjorde på vägen.

Under denna föreläsning, som är ett samarbete mellan Science Park Skövde AB och Almi Företagspartner Väst, berättar Camilla Bergman om sin första tid som vd och uppdraget att på 100 dagar vända Breakits resultat från minus till plus.

Vi får ta del av hur hon och Breakit´s team gjorde för att sätta en tydlig mission, sätta upp mål och öka försäljningen – och vilka misstag hon gjorde på vägen. Camilla delar också med sig av lärdomarna av att arbeta som vd i ett bolag där båda grundarna jobbar kvar, och hur man i den konstellationen försöker undvika bråk och tårar.

Anmäl dig senast den 27 maj.
Länk till eventet skickas ut via mejl efter att du anmält dig.

Camilla Bergman Breakit

OM FÖRELÄSAREN

Camilla Bergman är vd för, och delägare i, nyhetssajten Breakit, en av Sveriges största nyhetssajter för det nya näringslivet. Hon är journalist i grunden och har drivit olika typer av verksamheter inom media. Tidigare var hon chefredaktör för tidningen Driva Eget.

Arrangör: Science Park Skövde AB och Almi Företagspartner Väst

Plats: Digitalt

Datum och tid: